YOGA RETREAT ITALIEN 2024

YOGA  RETREAT

Italien 24-30. maj 2024

Fordybelsesuge med yogalærer Sabina Bjerregaard


Erfaren & dygtig underviser, skønne omgivelser, dejlig mad, tid til at forkæle dig selv i naturlige omgivelser.Dit yogaretreat indeholder:

  • Al undervisning
  • 6 overnatninger i enkelt - eller dobbeltværelse efter eget valg
  • Fuld forplejning (vegetarisk)


Ikke indeholdt i prisen:

Transport (vi anbefaler fly til Rom)

Transfer (se nedenfor)

Undervisning:

Sabina er eneste underviser på stedet i disse dage, så der vil ikke være andre kursister samtidig. Vi har det hele for os selv!

Vi kan dermed frit disponere over, om vi vil lave yoga & meditation udendørs eller indenfor.

Er vejret til det, er det hensigten at undervisningen vil være udendørs.


Der vil være god tid til afslapning. Yoga & meditation vil typisk være fordelt over 2 sessioner pr. dag af forskellig varighed.


Yogaen vil primært byde på Hatha yoga med alt hvad det indebærer i kombinationen af det kraftfulde & blide (HA=sol, THA=måne). Derudover vil du blive kyndigt guidet i meditationer & yoganidra.


Sabina har både blik for helheden & detaljen. Hun evner at guide dig personligt og har en intuitiv tilgang til hver enkelt elev ift. mere personlig guidning.


Sabina har 15 års undervisningerfaring. Primært fra eget yogastudie (13 år) med ugentlige yogahold, 5 år med egen yogauddannelse hvor nye yogalærere er blevet kærligt guidet dybere ind i yogaens univers, 8 år med årlige længervarende undervisninger/workshops i ind- og udland., flere uddannelser i bagagen og et hjerte som banker for yoga & meditation.

Retreat centret:

Stedet har udendørs yoga platform, indendørs yogasal, egen olivenlund & egeskov til rolige gåture - måske en mindful walk? og der er et skønt poolområde, hvor du kan slappe af mellem undervisningssessionerne.


Tara Nature har 7 værelser og derudover mulighed for overnatning i glamping telt for dig som vil helt tæt på naturen.


Ankomst:

24. maj 2024

Du må ankomme hele dagen.


Afrejse:

30. maj 2024

Vi skal forlade Tara Nature kl. 12.00, så vi kan godt nå at lave morgenyoga og spise brunch inden afrejse. Du må gerne opholde dig på stedet - f.eks. ved poolen længere, så det passer med din hjemrejse, da de ikke har nye gæster, som ankommer denne dag.


Forplejning:

Du vil være fuldt ud forplejet under retreatet med vegetriske måltider. Der er booket egen kok, så vi er i gode hænder.

Har du allegener eller er veganer, skal kokken blot vide det 2-3 uger før. Så er der særlig kost til dig.


Ingen forventninger:

På Sabina's retreats kan bare glide ind i omgivelserne, stemningen og undervisningen. Du skal ikke hjælpe til med madlavningen. Du er på ferie og der er inen forventninger eller krav. Det er intentionen at du får tid & rum til at fordybe dig i yogaen og tid & ro til at slappe af. Der er ingen krav om, at du skal deltage i alle yogasessioner. Man kan sagtens "springe over", hvis man føler for det og man styrer selv, hvor social man har lyst til at være.


Tilmelding & priser:

Du har ifølge købeloven 14 dages fortrydelseret. Herefter er din tilmelding bindende nu hvor der er mindre end 3 mdr. til retreatet.

Dit retreat af omfattet af rejsegarantifonden. Bliver du forhindret, er du velkommen til at videresælge din plads. Spørg gerne først om vi har nogen skrevet på interesse/venteliste.


Pris for delt dobbeltværelse: kr. 8.999,-

Pris for enkeltværelse: kr. 9.999,-

Pris for glamping: kr. 7.999,- (udsolgt)

Priserne inkluderer ophold, forplejning og undervisning (ikke transport & transfer)


Booking foretages via vores online bookingsystem. Du kommer til siden ved at klikke her eller på den grønne knap.

Transport:

Vi anbefaler dig at booke dit retreat i god tid, så du kan få de billigste flybilletter. Om du kommer med fly, tog eller bil er helt op til dig.

Du booker selv din transport.

Forslag:

Fly: book til Rom (FCO)


Transfer: Ankommer du med morgenfly som lander i Rom senest kl. 10.00 kan du koble dig på en fælles direkte transport med Sabina & andre retreatgæster. Udgiften deles mellem passagerne.

Kommer du senere, kan du evt. booke dig på en direkte shuttlebus til byen Todi, hvor du kan blive hentet på busstationen. Shuttle kører kl. 9.00, 14.30 og 17.00 fra lufthavnen og tager 3 timer (pris ca. 16 euro og skal bookes på forhånd)


Hvis du vil retur til lufthavnen med shuttlebus fra Todi på afrejsedagen er tiderne kl. 8.40, 10.10 eller 15.00.

Der er også mulighed for en hurtigere direkte transport, såfremt flere retreatgæster vil gå sammen om en transport til lufthavnen. Retreatcentret ligger ca. 90 min. fra Rom, så der en tidsbesparelse ved at booke direkte transport, som også vil være dyrere.


Se evt. på dette link for flere forskellige muligheder (står på engelsk - henvisning er til Tara Natures website)

https://www.taranatureretreat.com/how-to-get-hereStemningsbilleder

Yoga platform i haven

Sabina Bjerregaard - din yogalærer

Yoga i naturen

Fuld forplejning med vegetarisk mad

Tara Nature set fra oven

Lad os sammen udforske yogaen - du vil blive kyndigt guidet

Jeg glæder mig til at se dig til yoga i Toscana!

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til

sb@youryoga.dk


Kærlig hilsen

Sabina