PRISER & BETALING

Priser

Alle ugentlige Hatha & Yin hold er på 1,5 time (90 min.)


Vi tager løbende nye ind på holdene, såfremt der er ledige pladser. Man behøver ikke at have været med fra sæsonstart. Hvis du vælger en sæsonplads vil prisen blive reguleret efter, hvornår du starter på holdet.

Gældende handelsbetingelser finder du her


Prøvetime: 75 kr. (kun en gang!)

Booking af prøvetime: send mail til sb@youryoga.dk


Klippekort (købes i online booking)

Klippekort 10 x yoga: kr. 1.095,-

Klippekort 5 x yoga: kr. 595,-

"drop in" 1 x yoga: kr. 125,-


Klippekortet er personligt og gælder i 6 mdr.

GRUNDET covid-19 vil alle klippekort fra 5-10 klip gælde i 12 mdr., så vi ikke skal bruge energi på forlængelser, hvis der kommer en nedlukning mere. Du får altså ½år ekstra til at få brugt dine klip og det kan ikke forlænges yderligere, hvis en ny coronanedlukning er på mindre en 6 mdr.


Klippekort kan anvendes på alle hold undtagen børneyoga og lukkede forløb. Du booker selv dine yogatimer online, når du er blevet oprettet i systemet.

Hvis du vælger klippekort, må du være fleksibel. Nogle hold har meget stor tilslutning og du kan ikke regne med, at du altid kan få plads på det samme hold hver uge, hvis du ikke har en fast plads. Vores bookingsystem er gearet til venteliste, så man får sms besked, når der bliver ledig plads på det ønskede hold.

Vi har ledige pladser HVER uge, så alle hold er ikke overtegnede!, men enkelte hold har et stort pres.


Hvis du booker dig og ikke møder op til undervisning trækkes 1 klip (da du spærrer pladsen for andre deltagere). Der kan afmeldes indtil 2 timer inden holdets start i online booking systemet.


Klippekort kan købes online, hvis du har visa/dankort eller mastercard - er du endnu ikke medlem, kan du selv oprette dig.

 


Abonnement (købes i online booking)

Fri yoga for 599,- kr. pr. mdr.


Book selv dine hold online og husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret.

Kom ligeså meget, du har lyst og tid til. Du kan booke dig på alle ugentlige HATHA og YIN hold (samt enkelte andre åbne/pop up hold). Påregn at nogle hold kan have venteliste.


Anbefales kun til dig, som er fleksibel ift. hold, dage, tider, yogalærer og hvis du kommer mere end 1 gang om ugen.


Fri yoga abonnemet kan IKKE anvendes til workshops (der er ofte rabat opå workshops), lukkede forløb (f.eks. 8 ugers mindfulness eller hormonyoga)


OBS! vi accepterer ikke at man "hamstrer" pladser og ikke dukker op til sin yogatime. Når du er booket spærrer du pladsen for andre deltagere. Vi overbooker/overfylder ikke holdene hos Your Yoga og derfor er der kun fra 8-15 deltagere på de forskellige hold. Udeblivelser vil udløse en bøde på 100 kr.


Anbefales IKKE hvis du er fastlåst på kun at gå komme hos én yogalærer. Der må påregnes venteliste på nogle hold, men vi garanterer, at der vil være ledige holdtider hver uge - både morgen og aften. Vi åbner gerne endnu flere hold. Men Sabina kommer ikke til at undervise flere hold foreløbig end, dem hun allerede har. Du skal ikke købe abonnement mhp. at booke tirsdage/torsdage 17.30. Holdene er fyldt, men man kan godt stille sig på venteliste. Der bliver som regel plads til et par stykker fra ventelisten:)
Sæsonpris for plads på samme hold 1 gang pr. uge

Januar - Maj 2022 kr. 1.999,-

(kan IKKE købes i online booking! Forespørg om plads på mail: sb@youryoga.dk)

Vores ugentlige hold er på 1,5 time (90 min.)

Holdene kan holde ferie på forskellige tidspunkter og ud over ferie kommer vikar på timerne, når yogalæreren holder fri. I bookingsystemet vil du altid kunne se de enkelte holddatoer.

Det er HOLDET/HOLDTYPEN, du tilmelder dig med en sæsonplads.

(Yogalærere kan også blive syge, holde ferie eller møde livets udfordringer og blive forhindrede). 


COVID-19 forbehold:

Skulle vi opleve en nedlukning igen pga. covid-19, vil resterende undervisning blive forlænget til brug i direkte forlængelse af den planlagte sæson. f.eks. vil dit hold blive forlænget ind i juni i stedet for at slutte i maj 2022.

Hvis du vælger sæsonplads, får du altså ikke penge retur ved covid-19 nedlukning, men beholder din plads og får resten af dine undervisninger på samme hold/tid, når studiet genåbner! (Kun i tilfælde af at Your Yoga beslutter ikke at fortsætte/genåbne et hold, vil du blive tilbudt plads på et andet hold eller en forholdsmæssig tilbagebetaling).

Hvis du ikke kan acceptere dette, kan du i stedet købe klippekort og selv booke hold. Klippekort løber i 12 mdr. (kort købt i 2021 og 1. halvår af 2022)

Alle ugentlige hold vil kunne bookes online med klippekort (nogle hold dog med risiko for venteliste).


Når du har en fast plads, kan du følge det samme hold gennem hele sæsonen og risikerer ikke, at stå  på venteliste.

Bliver du forhindret i at komme, kan du online melde afbud og booke en ersatningstime på et tilsvarende hold. (90 min. ugentligt hold). Erstatningstimer kan ikke gemmes til næste sæson eller bruges til workshops eller til at droppe in i et lukket forløb, som f.eks. 8 ugers Mindfulness.


Vi sørger for at booke dig i hele sæsonen på dit yndlingshold

Starter du i løbet af sæsonen, bliver prisen justeret. Vi har ledige pladser på flere af vores hold.

Tilmelding på mail sb@youryoga.dk

se holdplan
Betaling:

De fleste betalinger klarer du i vores online booking system (klippekort, abonnementer, forløb).

Prøvetimer og faktura vedr. sæsonplads, workshop, Retreat mv. kan betales med:


  • MOBILE PAY - 50104  • Bankoverførsel Sydbank

Reg. nr. 6818

Konto nr. 1057552  • Ved abonnement trækkes beløbet automatisk på dit dankort hver måned.


 


Første gang du ønsker at komme på et hold, kan du booke prøvetime tid ved at kontakte Sabina.

Mail: sb@youryoga.dk

(helst på mail)

Telefon: 24 24 94 47

(telefonen er altid slukket, når jeg underviser og derfor kan jeg være svær at få fat i, men du er altid velkommen til at lægge en besked)


Beslutter du dig for at blive medlem, kan du oprette dig i vores online bookingsystem. Her kan du selv booke dine tider, når du køber klippekort eller abonnement.

Ønsker du at gå en gang om ugen på et fast hold, bedes du sende en mail og du vil modtage svar, om der er ledig plads på holdet.