COVID-19

Yoga Yoga forholdsregler


Nuværende vejledning når man bevæger sig (ift. at sidde stille) er, at der skal beregnes 4 m2 pr. person.

Selv om vi ikke bevæger os rundt imellem hinanden i løbet af en yogatime, men bliver på hver vores måtte, har Your Yoga valgt, at følge denne vejledning, da vi jo bevæger os på yogamåtten på de fleste hold.


Vi må være 16 personer i yogalokalet v/ 4 m2 til hver.

Fra 26/10 2020 - foreløbig 4 uger KUN 9 deltagere pr. hold!

Fra 29/10 2020 - du skal bære mundbind, når du bevæger dig rundt. Kun når du sidder på din plads, må du tage mundbindet af.

Fra 9/12 2020 - studiet er lukket.

Forventet genåbning 6. eller 21. maj 2021 (vides endnu ikke)


Der er dog også en vejledning om 2 meters afstand fra næse til næse, når man bevæger sig samt 2 meter fra underviser til deltagere.

DERFOR skal vi ligge på rækker i stedet for i rundkreds! 


Din yogalærer øver sig i at "fjern undervise" fra sin egen yogamåtte og kommer ikke rundt og guider personligt eller hjælper med udstyr.


Vi gør vores bedste for at passe på dig, på alle vores elever og på os selv.


Venligst læs her på siden, hvordan vi passer på hinanden og hvad du selv skal være forberedt på, når du kommer til yoga.


Tak for din forståelse.


Kærlig hilsen

Sabina 

COVID-19


Coronavirus smitter via dråbespredning, det vil sige mikroskopiske dråber i udåndingsluft, som enten indåndes af andre eller lægger sig på overflader. Virus kan overleve temmelig længe (på visse overflader op til 72 timer), og det betyder at man ved berøring kan samle smitten op.

Coronavirus smitter ikke gennem sved og er ikke luftbåren, medmindre den bæres i en mikroskopisk dråbe. Der skal slynges dråber fra luftvejen og ud i den omkringliggende luft før det smitter.


Når du kommer til yoga vil de til enhver tid gældene aktuelle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen skulle overholdes! Dvs. de aktuelle retningslinjer for afstand, håndhygiejne, hoste-etikette osv. Og vi skal selvfølgelig rette os efter det til enhver tid gældende antal personer, man må være forsamlet.


Your Yoga overholder lovgivningen vedr. skiltning og rengøring (afspritter efter gældende regler - f.eks. berøringsflader, som håndtag m.v.)


Udover gældende retningslinjer har vi fra kulturministeriet et dokument med en række vejledninger for indendørs aktiviteter.


VIGTIGT:


 • BLIV HJEMME, hvis du er syg.
 • AFSPRIT din hænder, når du kommer til vores lokaler (Der er sprit i fællesrum & i yogalokalet).
 • INGEN INDTJEKNING på computeren (dermed undgår vi, at mange rører ved tastatur & mus).
 • Sørg for at yogalæreren får dit navn, så sørger vi efterfølgende for registrering af fremmøde.
 • KOM OMKLÆDT
 • MEDBRING GERNE dit eget udstyr. (hvis du mangler noget - kig i youryogashop.dk)


 • UDSTYR kan kun lånes under disse forudsætninger:
 • AFSPRITNING efter timen (yogamåtte, blokke m.v.) - Du skal selv hjælpe til!
 • SÆT IKKE PÅ PLADS: Tekstil udstyr som f.eks. yogapøller, bælter, tæpper m.v. skal i karantæne i 72 timer efter brug. Derfor må du IKKE sætte det på plads efter timen!
 • Lånt tekstiludstyr samles på gulvet og yogalæren sørger for, at der kommer dato på, inden vi sætter det i karantæne og kan genbruge efter 72 timer, hvor evt. virus vil være "død".


 • RESPEKTER nye måder, vi placerer os på i lokalet.
 • ACCEPTER, at din yogalærer bliver på sin egen måtte og ikke kommer rundt og hjælper, som hun plejer.